Look deep into nature, and you will understand. Einstein

§

De kracht van de natuur.


 

In de natuur is alles met alles verbonden, bestaat er geen afscheiding. Geen verborgen agenda. Alles is aanwezig zoals het is, compleet zichtbaar. De natuur is transparent, echt, eerlijk en helder. Ze geeft en ontvangt zonder oordelen. In de natuur kan je jezelf zijn, kom je tot rust,

De natuur is steeds in beweging, in verandering, op zoek naar een betere manier. Je komt letterlijk in beweging, van je hoofd naar je lichaam. Je slaat nieuwe wegen in, gaat nieuwe gebieden ontdekken. Het ‘zijn’ in de natuur verhoogt je creativiteit en stelt je in staat om je te verbinden met alles wat mogelijk is.


 

§

Spelen met de wijsheid van de paarden.


 

In de eeuwenoude samenwerking met paarden staat (zelf)vertrouwen, visie en emotionele intelligentie centraal. Paarden nodigen uit tot authentiek contact, met je verstand, je hart en je lichaam op één lijn. Ze verwachten zelfvertrouwen, echtheid en rechtvaardigheid.

Je oefent in een veilige omgeving met de paarden om authentieke verbinding te maken en fijngevoelig en krachtig een duidelijke boodschap te communiceren. Tijdens deze simulatie oefeningen krijg je haarscherpe, oordeelloze feedback. Deze feedback wordt tijdens de coaching momenten omgezet in waardevolle inzichten bruikbaar voor je dagdagelijkse praktijk.


 
“Coachen met paarden” is een krachtige katalysator voor persoonlijke ontwikkeling. Het is intens, confronterend maar altijd eerlijk en puur.Vicky Daniels

§

Waarderende en integratieve benadering.


We werken holistisch en vanuit een waarderende invalshoek aan de ontwikkeling van je persoonlijke kracht. Dit betekent: alles wat is herkennen, erkennen, en constructief mee omgaan.

We geven de ruimte om al het potentieel dat je tijdens andere workshops en trainingen hebt gevoeld, te consolideren tot één geheel.

We vullen aan met bestaande kennis en expertise met betrekking tot natuurlijk leiderschap, co-creatieprocessen en innovatie en brengen deze met elke cel van het lichaam in de praktijk.

De meeste trajecten lopen over 10maanden zodanig dat je zal voelen hoe het is om te groeien, om te reflecteren over een langere periode, een intens en vruchtbaar ontwikkelingsproces.

We werken steeds naar deze algemene onderliggende doelstellingen.

– aanscherpen van je lichaamsbewustzijn als ultieme tool voor persoonlijke kracht.
– inzicht in bestaande patronen & formuleren van gewenste patronen.
– inzicht in je proces van feedback geven & ontvangen.
– inzicht in je groeiproces, ‘hoe ontwikkellen we het snelst en het meest effectief?’

Vaardigheden die je in staat stellen om in je verder toekomst welke coachvraag dan ook moeiteloos op te lossen.