We zijn nog steeds Nomaden.


 

Modern Day Nomads. Onze hedendaagse maatschappij is
sedimentair, maar in onze geest blijft de hang naar vrijheid. We laten ons niet opsluiten en blijven nieuwe gebieden ontdekken. Gebieden met veiligere, duurzamere en socialere systemen. Innovatie noemen we het nu.

Soms gestadig, soms disruptief. Met daarin ook leiders en volgers.

Leiders in innovatie gaan diep om de juiste beslissingen te
nemen. Maar de huidige context verandert aan een ongezien tempo. Complexiteit is bijna niet te overzien en blijft stijgen. We voelen verwarring in onze innerlijke dialogen. Blijven of bewegen. Waar naar toe? Lawaai, angst. Soms bevriezen we. Nemen geen beslissing.

Onze groep voelt dit. En wacht gespannen.

We kunnen in deze context niet enkel en alleen blijven steunen op onze rationele intelligentie om aan deze snelheid de juiste beslissingen te nemen. We rennen met zijn allen wel rond maar bewegen niet echt naar nieuw gebied.

We lopen vast. Er is iets anders nodig.

Dit vijfdaags programma bestaat eruit om leiders in contact te brengen met al hun intelligentiesystemen. En deze te gebruiken om te midden van het lawaai en de chaos, helderheid te vinden en de juiste beslissingen te nemen.

 

§

Jij bent de juiste persoon.


Als…

1. Je werkt aan een verhaal dat groter voelt dan jezelf.

2. Dieper contact wil maken met je essentie, met je oerkracht.

3. Heldere taal wil geven aan je dieperliggende verhaal.

Je voelt je vrij in je hoofd en in je hart. Je weet diep van binnen dat jij bestaande systemen kan veranderen. Je bent een changemaker en wil op een diepere communicatielaag ontwikkelen. Een laag voorbij de woorden. Een laag van complete kwetsbaarheid en eerlijkheid. Wie ben ik in wezen en wat maskeert mijn essentie? Je bent bereid een intens ontwikkelingspad te volgen om je maskers af te leggen.

Dit is het juiste moment.


Dit is geen call to action. Dit is een call to pauze.
Om stil te staan, te reflecteren.

De lente is hiervoor een ideaal moment. Herboren uit de stilte van de winter. Jezelf heruitvinden. Het ideaal moment om het oude achter te laten en open te staan voor een nieuwe groeicyclus.

Gebruik deze bijna magische dynamiek van de lente om jezelf als leider klaar te maken voor je volgende hoofdstuk.

§

Een innerlijke reis.


 

De weg naar leiden vanuit je oerkracht vereist veel zelfonderzoek en moed. Je gaat samen met gelijkgestemden op avontuur naar de diepste lagen van jezelf.

Dit traject ondersteunt je maximaal in:

1. Haarscherpe lichaams-, emotionele, spirituele intelligentie.

Je ontdekt hoe jij op elk moment kalm, gevoelig en open kan blijven. Met een helder zicht op je innerlijke dynamiek, je innerlijke dialogen, emoties en boodschappen van het geheel.

2. Inzicht in je dieperliggende leiderschapsverhaal (krachten, systemen en patronen).

Je leert hoe je je oude patronen kan loslaten en
ruimte maakt voor nieuwe. Je krijgt inzicht hoe je je krachten als katalysator gebruikt om je gehele
systeem in beweging te brengen.

3. Je dieperliggend verhaal vertellen.

Je oefent om in diepgaand contact met jezelf jouw verhaal te communiceren. Authentiek, vol zelfvertrouwen, congruent in elke cel van je lichaam.

4. Beslissingen nemen in overeenstemming met dit verhaal.

Je krijgt inzicht in ‘hoe is mijn purpose gelinkt aan de bredere context?’ Op basis daarvan bouw je aan een concrete pitch om je omgeving mee te nemen in het volgend hoofdstuk van je grotere verhaal.

 

§

Voor jou?


 

Deelnemers zijn changemakers, leiders en ondernemers die zich klaar voelen voor diepgaande verandering binnen henzelf. En die de moed voelen om daarna krachtig te
innoveren in de buitenwereld.

De intensiteit van het programma verhoogt doordat we werken met een kleine groep van 6 mensen.

Net zoals in de natuur maken we de diversiteit van de groep ook zo groot mogelijk.

1. Leiders van middelgrote KMO’s (profit en non profit)
2. Zelfstandige ondernemers
3. Interne change en innovatieverantwoordelijke
4. Organizational Development Consultants

 


Ben jij ook een Nomad?


 

Nomads zijn mensen die diep van binnen voelen dat ze een verschil kunnen maken, dat ze hun steentje kunnen bijdragen aan de opbouw van een meer sociale, duurzame wereld. Ze investeren vandaag in hunzelf, vanuit de wetenschap dat dit hun, nu en op lange termijn, zal helpen om al hun wijsheid en daadkracht aan te boren om de uitdagingen van onze generatie recht in de ogen te kijken.

Voel jij ook dat de tijd rijp is om een volgende stap te maken ? Neem dan contact en we vinden samen een weg om dit te realiseren.

Telefonisch 0485 622 340 of via onderstaand contactformulier.

 
 

Naam (*)

E-mail (*)

Bericht

 

§