Jij bent de juiste persoon, dit is het juiste moment.


 

Je kijkt om je heen en ziet dat het niet klopt en je ziet oneindige kansen om het anders te doen. In momenten van stilte en diepe ontspanning voel je dat jouw moment is aangebroken. Om samen met je bedrijf of je team een nieuw verhaal te schrijven. Om de wereld te laten zien ‘het kan ook anders’.

Dit traject is er voor jou als je er bewust voor kiest om diep naar binnen te gaan en alle kracht die in jou verscholen zit compleet zichtbaar te maken. Zodat je écht van start kan gaan.


 

Complete zichtbaarheid

 

Paarden oordelen nooit. Ze geven je alle vrijheid en oneindige kansen om dichter bij jezelf te komen. Om diepgaand contact met jezelf te maken, om jezelf in alle compleetheid zien én te accepteren.

Tijdens het traject creëeren we de gelegenheid om in alle rust je bewustzijn en je gezichtsveld te verbreden. Om scherper te voelen wat er is en glashelder inzicht te krijgen in je bestaande patronen werkzaam in je persoonlijk én professionele leven, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

§

 
Kijk met nieuwe ogen,
niet wie je gisteren was,
niet wie je morgen kan zijn,
maar wie je nu bent.
Elke dag opnieuw.

Spelen met de wijsheid van de paarden.


 

Je krijgt overzicht over hoe het nu is én de kans om te experimenteren, te spelen met nieuwe inzichten. Spelen is uitproberen én genieten van wat je doet met elke cel van je lichaam, helemaal in het hier en nu.

In een veilige, oordeelloze omgeving neem je quantumsprongen uit je comfortzone. Voorbij de woorden, écht uitproberen.

– Hoe maak ik écht contact met mezelf, mijn innerlijke wijsheid, mijn krachten?
– Hoe zet ik mijn inzichten om in bewegingen, vernieuwing in mijn leiderschap?
– Wat mag ik doen om mijn verhaal vorm te geven?

Alles wat mogelijk is, wordt helder zichtbaar.


 
Play is the highest form of research. Einstein
Dit traject is een bewuste keuze om een afspraak met jezelf te maken.
Een belangrijke afspraak.

§

Impact van het traject


 

Het traject heeft tot doel sterke fundamenten te leggen voor de uitbouw van een nieuwe realiteit voor jou en je professionele context.

Net omdat je door deze innovatieve, krachtige methode uitgenodigd wordt om niet alleen met je hoofd, maar met elke cel van jouw lichaam in jouw ontwikkelingsproces te stappen boek je stevige en duurzame resultaten.


 
 

* Scherp zelfbewustzijn. ‘Ik weet wie ik ben en wat ik voel.’

* Diepgaand zelfvertrouwen. ‘Ik ben veilig bij mezelf.’

* Helder visie voor de toekomst ‘Ik weet wat me te doen staat en maak bewuste keuzes.’

* Krachtige communicatie en luistervaardigheden. ‘Ik kan mijn verhaal helder en krachtig overbrengen en echt luisteren naar anderen.’

* Verhoogde creativiteit en probleemoplossend vermogen. ‘Ik kan de uitdagingen op mijn pad recht in de ogen kijken.’


 

§

Praktisch


 

Afhankelijk van jouw vraag bepalen we het aantal en de inhoud van de sessies. Een eerste traject is 5 sessies verspreidt over 6 maanden met 2 terugkom momenten 3 maanden na de laatste sessie.

De meeste trajecten lopen over 10 maanden zodanig dat je zal voelen hoe het is om te groeien, om te reflecteren over een langere periode, een intens en vruchtbaar ontwikkelingsproces te ervaren.

Voor een sessie mag je een halve dag rekenen, minumum 3 uur.
Deze gaan steeds door in Lommel – Heidebloemstraat 43.


 

Testimonials


Moet just niks.

“Nog niet zo lang geleden riep het woord ‘coaching’ veel weerstand bij me op omdat ik ervan overtuigd ben dat je zelf best weet wat goed voor je is. Ik leerde Vicky van Playtoday kennen en alles aan haar en haar concept trokken me aan. Omdat het speels is, omdat het in de natuur is, omdat paarden fascinerende dieren zijn. Maar zeker ook omdat Vicky op een heel ontwapenende wijze vragen stelt en je aanmoedigt om naar je eigen angsten en dromen te kijken. Ik weet nu nog steeds zelf wat best voor me is, maar ik krijg hulp om het ook te DOEN!”

Kim Hardy, Mamzel, zaakvoerder

Berejager breek eens open.

De wandelingen, de gesprekken met Vicky en de oefeningen met de paarden hebben ervoor gezorgd dat ik de confrontatie met mezelf heb durven aangaan. Door de juiste vragen te stellen en onbevooroordeeld te luisteren, doet ze mij stilstaan en nadenken over persoonlijke uitdagingen. Ze slaagde erin om op een unieke manier het geloof in mezelf (terug) te vinden en mijn rol als leider helder te definiëren. Een absolute aanrader voor iedereen die wil investeren in zijn eigen persoonlijke groei.

Bert Vandebeurie, Connexi

Krachtig aanwezig zonder oordeel.

“Vanuit oprechte belangstelling en haar wens om échte verbinding tot stand te brengen staat Vicky naast en achter haar coachee. Aan de zijlijn en toch heel krachtig aanwezig zonder oordeel, vanuit pure kracht en professionaliteit. Een absolute aanrader om haar en haar sterke team van trouwe viervoeters te leren kennen”.

José Hendrickx, Straight business partners, zaakvoerder

“Stap in jouw unieke verhaal met de onbevangenheid van een kind, maar met het haarscherpe bewustzijn van een volwassene.”

§


Meer informatie

Voel je dat je openstaat voor liefdevolle confrontaties en betekenisvolle verandering in je leven.
Ben je zeker dat je wil investeren in je persoonlijke groei.

Contacteer ons gerust met nieuwsgierige vragen over wat dit traject voor jou kan betekenen.

Telefonisch via 0485 622 340 of via onderstaand formulier.

 

Naam (*)

E-mail (*)

Adres (*)

Telefoon (*)

Evenement (*)

Bericht

 

Kennis maken en meteen een eerste stap nemen.