Jij bent de juiste persoon, dit is het juiste moment.


 

Je kijkt om je heen en ziet dat er iets niet klopt, je ziet oneindige kansen om het anders te doen. In momenten van stilte en diepe ontspanning voel je dat jouw moment is aangebroken. Om samen met je bedrijf of je team een nieuw verhaal te schrijven in het licht van de opbouw van een duurzame wereld. Om de wereld te laten zien ‘het kan ook anders’.

Dit traject is er voor jou als je bewust kiest om diep naar binnen te gaan en alle kracht die in jou verscholen zit compleet zichtbaar te maken. Zodat je nog steviger contact maakt met de krachtige leider in jezelf.


 
The most powerfull force on earth is the human soul on fire.

Complete zichtbaarheid

 

Paarden oordelen nooit. Ze geven je alle vrijheid, oneindige kansen om dichter en dichter bij jezelf te komen. Om diepgaand contact met jezelf te maken. Ze vragen jou om oordeelloos en met een positieve blik naar jezelf en de wereld rondom je te kijken. Om jezelf te zien en te accepteren.

Samen met mij en de paarden creëer je de gelegenheid om in alle rust je gezichtsveld te verbreden en je bewustzijn te verruimen. Om dieper te kijken, scherper te voelen wat er is. Om een glashelder inzicht te krijgen in je bestaande patronen werkzaam in je persoonlijk én professionele leven, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

§

 
Kijk met nieuwe ogen,
niet wie je gisteren was,
niet wie je morgen kan zijn,
maar wie je nu bent.
Elke dag opnieuw.

Spelen met de wijsheid van de paarden.


 

Spelen is uitproberen én genieten van wat je doet met elke cel van je lichaam, helemaal in het hier en nu. In een veilige, oordeelloze omgeving neem je quantumsprongen uit je comfortzone. Je krijgt overzicht én de kans om te experimenteren met nieuwe inzichten.
We gaan voorbij de woorden en gaan echt uitproberen? Hoe maak ik écht contact met mezelf, mijn innerlijke wijsheid, mijn krachten? Hoe zet ik mijn inzichten om in bewegingen, vernieuwing in mijn leven? Wat mag ik voelen en doen om mijn verhaal vorm te geven?
Alles wat mogelijk is, wordt helder zichtbaar.


 
Play is the highest form of research.Einstein

§

“Dit traject is een bewuste keuze om een afspraak met jezelf te maken.
Een belangrijke afspraak, ik blijf trouw aan mijn verhaal.”Vicky Daniels

§

Impact van het traject


Het traject heeft tot doel sterke fundamenten te leggen voor de uitbouw van een nieuwe realiteit voor jou en je professionele context.

Net omdat je door deze innovatieve, krachtige methode uitgenodigd wordt om niet alleen met je hoofd, maar met elke cel van jouw lichaam in jouw ontwikkelingsproces te stappen boek je stevige en duurzame resultaten.


– Scherp zelfbewustzijn. ‘Ik weet wie ik ben en wat ik voel.’

– Diepgaand zelfvertrouwen. ‘Ik ben veilig bij mezelf.’

– Helder visie voor de toekomst ‘Ik weet wat me te doen staat en maak bewuste keuzes.’

– Krachtige communicatie en luistervaardigheden. ‘Ik kan mijn verhaal helder en krachtig overbrengen en echt luisteren naar anderen.’

– Verhoogde creativiteit en probleemoplossend vermogen. ‘Ik kan de uitdagingen op mijn pad recht in de ogen kijken.’

§

Praktisch


 

Na een eerste kennismakingssessie, spreken we samen een traject af.
Afhankelijk van jouw vraag bepalen we het aantal en de inhoud van de sessies.

Een eerste traject is 5 sessies verspreidt over 6 maanden
met optioneel 2 terugkommomenten 4 maanden na de laatste sessie.

De meeste trajecten lopen dus over 12 maanden zodanig dat je zal voelen hoe het is om te groeien, om te reflecteren over een langere periode, een intens en vruchtbaar ontwikkelingsproces te ervaren.

Voor een sessie mag je een halve dag rekenen, minumum 3 uur.
Deze gaan steeds door in Lommel – Heidebloemstraat 43.

 

§

Ben jij een maker van morgen?

 

Makers van morgen zijn mensen die diep van binnen voelen dat ze een verschil kunnen maken, dat ze hun steentje kunnen bijdragen aan de opbouw van een meer sociale, duurzame wereld. Makers van morgen investeren vandaag in hunzelf, vanuit de wetenschap dat dit hun, nu en op lange termijn, zal helpen om al hun wijsheid en daadkracht aan te boren om de uitdagingen van onze generatie recht in de ogen te kijken.

Ben jij een maker van morgen en wil je stevige stappen vooruit zetten?
Contacteer ons gerust met nieuwsgierige vragen
over wat dit traject voor jou kan betekenen.
Telefonisch via 0485 622 340 of via onderstaand formulier.

 
 

Naam (*)

E-mail (*)

Bericht

 

Eerst kennismaken?

BLIND DATE MET JEZELF

Stap de natuur in, met twee voeten op de grond en kom kennismaken met deze bijzonder krachtige manier van ontwikkelen. Tijdens eendaagse workshop waarin je diepgaand contact maakt met jezelf, met de leider in jezelf.


BOEK EEN BLIND DATE MET JEZELF