Podcast Story Club door Raf Stevens.
Ga de diepte in en durf te vinden!

Twee jaar geleden stapte Raf hier de wereld van de paarden en zijn eigen diepte binnen. Hij vond de weg naar de krachtige, kwetsbare leider in zichzelf. Vandaag geeft hij me in zijn podcast de veilige ruimte om ook de diepte in te gaan. De cirkel is rond. Respect.

Ik vertel over mijn diepste, meest eenzame momenten en wat me helpt om vanuit die diepte kracht te vinden om mijn verhaal steeds steviger neer te zetten. Ik vertel over mijn angst voor de toekomst maar ook over mijn grote hoop en vertrouwen dat we, voorbij de angst en in alle vrijheid, een andere toekomst voor onze kinderen kunnen creƫren.

rafstevens.be – mei 2018

 
 

Ik voelde aan elke cel van mijn lichaam dat ik iets moest doen.

– Op de sofa bij Vera Smets – Finance is Fun – juni 2016

Paarden leren mensen hun werk beter organiseren.

– Jobkrant – Belang van Limburg – juni 2015

Coachen met paarden als alternatief voor mindfullnes.

– Psychologies magazine – juni 2014